Close
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Compleet design
  • Maatwerk
  • Optimale prijs- kwaliteitsverhouding
  • Tuinonderhoud abonnement

wilt u de beste kwaliteit voor uw tuin?

DE TUINSPECIALIST

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Van Atten Tuinen

Aan de hand van het ontwerp die wij voor u maken, leggen wij de tuin aan. Met jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt om uw tuin te laten aanleggen door van Atten Tuinen

Van tuinadvies tot tuinontwerp en tuinaanleg

Uw tuin is natuurlijk het visitekaartje van uw woning in Boskoop. Met een fraai ontworpen en mooi verzorgde tuin laat u zien dat u aandacht heeft voor de omgeving waarin u leeft en waarin u zich thuisvoelt. Om u te helpen dat visitekaartje te creëren in Boskoop, kunt terecht bij Van Atten Tuinen. Wij zijn een ambitieuze en innovatieve tuinspecialist waar u terecht kunt voor alles op het gebied van uw tuin: van tuinadvies, tuinontwerp tot tuinaanleg en -onderhoud. Van Atten Tuinen staat garant voor een strakke tuin bij uw woning Boskoop waaraan u jaren plezier beleeft. Zeker als u bij ons een voordelig en handig tuinonderhoud abonnement heeft. Vraag voor meer informatie en advies direct een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek aan.

Vraag & antwoord

De kosten van het aanleggen van de tuin hangt heel erg af van de grootte van de tuin, wat er allemaal in de tuin moet komen etcetera. Hiervoor is het verstandig om het contactformulier in te vullen zodat ik een offerte kan maken.

Ja, wij komen aan huis. Wij meten alles op en bespreken de wensen en ideeën van de klant. Zo kunnen wij dit verwerken in ons plan.

Bij elke dienst die wij voor de klant kunnen leveren, beginnen wij met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit persoonlijke gesprek meten we ook alles op wat we nodig hebben voor een ontwerp. 

Wij geven tijdens het kennismakingsgesprek ook altijd advies over de tuin en wat wij eventueel zien qua ontwerp van de tuin.

Wij maken daarna een concept van het ontwerp en na goedkeuring komt hiervan het definitieve ontwerp.

Als laatste kan er gekozen worden om door ons de tuin te laten aanleggen, of dat jullie dat zelf gaan doen.

Ja zeker, kosten zijn hiervoor op aanvraag. 

We nemen de tijd voor het aanleveren van de materialen, de beplanting en bestrating en zorgen er vervolgens voor dat we die aan de hand van het ontwerp kunnen aanleggen. Hoelang we nodig hebben voor de aanleg van een tuin hangt daardoor sterk af van het ontwerp en de omvang. We geven u op voorhand graag persoonlijk een indicatie.

zonnebloem

Kennismakingsgesprek

Wij komen altijd op locatie voor het kennismakingsgesprek. Uw wensen, stijl en ideeën worden meegenomen in het ontwerp.

Concept

Op locatie nemen wij de maten op van het aan te leggen deel van de tuin. We maken een opzet van de besproken wensen en ideeën. U ontvangt van ons het ontwerp voor de aanleg van de tuin.

gras.png

Definitief ontwerp

Na het ontwikkelen van het ontwerp, maken wij een legplan. Dit is voorzien van maatvoeringen, materiaal soort en hoeveelheid. Ook kunt u schilderwerk toevoegen voor bijvoorbeeld de schutting. Ook kunt u uw tuin laten inrichten door ons.

kruiwagen

Uitvoer

Wij zullen de tuin aanleggen op de afgesproken datum binnen de afgesproken uren. Mochten wij het idee hebben dat het langer gaat duren dan gepland, dan zullen wij u hier altijd van tevoren van op de hoogte stellen.

Tuinadvies van Van Atten Tuinen

Van Atten Tuinen biedt in Boskoop een breed scala tuinwerkzaamheden aan. Te beginnen met een kennismakingsgesprek en een uitgebreid tuinadvies op basis van uw wensen en onze tips voor een tuinontwerp. Tijdens dit persoonlijke gesprek meten we ook alles op wat we nodig hebben voor een tuinontwerp. Aansluitend maken wij een concept tuinontwerp dat wij voor goedkeuring aan u voorleggen. Daarna kunt u ervoor kiezen om de de tuin te laten aanleggen door Van Atten Tuinen, of dat u dat zelf doet.

Tuinontwerp bij Van Atten

Om een tuinontwerp te kunnen maken, bespreken we met u ook uitgebreid welke planten u in uw tuin in Boskoop wilt hebben. Want elke tuin, klein of groot, kan een uniek design hebben met een exclusief beplantingsplan. We zorgen er natuurlijk wel voor dat u een tuin heeft, die u binnen uw beschikbare tijd zelf kunt onderhouden.

Tuin Ontwerp
Van Atten Tuinen

Tuinonderhoud bij Van Atten Tuinen

Heeft u te weinig tijd om zelf uw tuin te onderhouden? Dan kunt er ook voor kiezen om het onderhoud van uw tuin in Boskoop aan ons over te laten. Daarvoor hebben wij een speciaal Tuinonderhoud abonnement van Van Atten Tuinen. Voor een vast maandbedrag maken wij goed tuinonderhoud betaalbaar voor iedereen. U zit bij ons niet vast aan een contract en u kunt uw abonnement altijd direct opzeggen.

Contact met Van Atten Tuinen

Heeft u interesse in een van de vele tuinwerkzaamheden van Van Atten Tuinen die wij voor u in Boskoop kunnen uitvoeren? Maak dan gerust een geheel vrijblijvende afspraak met ons. U kunt daarvoor het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Boskoop gaat u naar hoveniersbedrijf Van Atten Tuinen.

afgeronde projecten

Navigeer naar

Hulp nodig bij een nieuwe tuin?

Contact

Van Atten Tuinen
Zijde 5
2771 EJ Boskoop
Nederland