Close
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Compleet design
  • Maatwerk
  • Optimale prijs- kwaliteitsverhouding
  • Tuinonderhoud abonnement

wilt u de beste kwaliteit voor uw tuin?

VAN ATTEN TUINEN

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Tuin advies in Woerden

Aan de hand van het ontwerp die wij voor u maken, leggen wij de tuin aan. Met jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt om uw tuin te laten aanleggen door van Atten Tuinen

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Al meer dan 20 jaar is Van Atten Tuinen is hét hoveniersbedrijf in de regio Woerden voor tuinadvies, tuinaanleg en tuinonderhoud. Bent u, net als wij, ook van mening dat uw tuin het visitekaartje van uw woning is? Met een fraai ontworpen en mooi aangelegde tuin laat u zien wie u bent. Bovendien is een mooie tuin een fantastische plek  om te vertoeven. Zeker bij mooi weer. Wij kunnen u met een mooi tuinontwerp en professionele tuinaanleg helpen om optimaal van uw tuin in Woerden te genieten. Zeker als u bij ons een voordelig en handig Tuinonderhoud abonnement afneemt. Vraag nu meer informatie aan, of maak een geheel vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek.

Vraag & antwoord

De kosten van het aanleggen van de tuin hangt heel erg af van de grootte van de tuin, wat er allemaal in de tuin moet komen etcetera. Hiervoor is het verstandig om het contactformulier in te vullen zodat ik een offerte kan maken.

Ja, wij komen aan huis. Wij meten alles op en bespreken de wensen en ideeën van de klant. Zo kunnen wij dit verwerken in ons plan.

Bij elke dienst die wij voor de klant kunnen leveren, beginnen wij met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit persoonlijke gesprek meten we ook alles op wat we nodig hebben voor een ontwerp. 

Wij geven tijdens het kennismakingsgesprek ook altijd advies over de tuin en wat wij eventueel zien qua ontwerp van de tuin.

Wij maken daarna een concept van het ontwerp en na goedkeuring komt hiervan het definitieve ontwerp.

Als laatste kan er gekozen worden om door ons de tuin te laten aanleggen, of dat jullie dat zelf gaan doen.

Ja zeker, kosten zijn hiervoor op aanvraag. 

We nemen de tijd voor het aanleveren van de materialen, de beplanting en bestrating en zorgen er vervolgens voor dat we die aan de hand van het ontwerp kunnen aanleggen. Hoelang we nodig hebben voor de aanleg van een tuin hangt daardoor sterk af van het ontwerp en de omvang. We geven u op voorhand graag persoonlijk een indicatie.

zonnebloem

Kennismakingsgesprek

Wij komen altijd op locatie voor het kennismakingsgesprek. Uw wensen, stijl en ideeën worden meegenomen in het ontwerp.

Concept

Op locatie nemen wij de maten op van het aan te leggen deel van de tuin. We maken een opzet van de besproken wensen en ideeën. U ontvangt van ons het ontwerp voor de aanleg van de tuin.

gras.png

Definitief ontwerp

Na het ontwikkelen van het ontwerp, maken wij een legplan. Dit is voorzien van maatvoeringen, materiaal soort en hoeveelheid. Ook kunt u schilderwerk toevoegen voor bijvoorbeeld de schutting. Ook kunt u uw tuin laten inrichten door ons.

kruiwagen

Uitvoer

Wij zullen de tuin aanleggen op de afgesproken datum binnen de afgesproken uren. Mochten wij het idee hebben dat het langer gaat duren dan gepland, dan zullen wij u hier altijd van tevoren van op de hoogte stellen.

Professioneel tuinadvies door Van Atten Tuinen

Heeft u tuinadvies in Woerden nodig? Geen probleem! Goed tuinadvies begint bij Van Atten Tuinen met een oriënterend adviesgesprek. Wij stemmen uw wensen af op onze kennis ervaring en maken daarmee een doordacht concept tuinontwerp. Dit concept tuinontwerp leggen we uiteraard ter goedkeuring aan u voor. Heeft u het ontwerp goedgekeurd? Dan mag u zelf kiezen of u uw nieuwe tuin door ons laat aanleggen, of dat u dat helemaal zelf doet? Wat vindt u het makkelijkst?

Tuin ontwerpen door Van Atten Tuinen

Een sfeervolle en gezellige tuin heeft natuurlijk frisse groene planten. Voor een gedegen tuinadvies en tuinontwerp bespreken we met u vooraf uitgebreid welke soorten planten u in uw tuin in Woerden wilt hebben. Want planten hebben wel enige aandacht en onderhoud nodig. Dat nemen we mee in ons tuinontwerp. Wij zorgen er in het tuinontwerp voor dat u uiteindelijk de droomtuin krijgt die u zelf kunt onderhouden en verzorgen.

Tuin
Tuin Aanleggen

Handig en voordelig Tuinonderhoud abonnement!

Heeft u geen of weinig tijd om uw tuin in Woerden te onderhouden? Of heeft u helemaal geen groene vingers? Geen nood. Wij hebben voor iedereen een handig en voordelig Tuinonderhoud abonnement van Van Atten Tuinen. Voor een laag maandbedrag maken wij professioneel tuinonderhoud betaalbaar voor iedereen. Zonder ingewikkelde contracten! U zegt u abonnement voor tuinonderhoud in Woerden op wanneer u dat wilt.

Contact met Van Atten Tuinen

Meer weten over het ruime aanbod tuinwerkzaamheden van Van Atten Tuinen in Woerden? Maak dan nu een geheel vrijblijvende afspraak met ons. Daarvoor kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor een gedegen en professioneel tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud bij uw huis of bedrijf in de regio Woerden gaat u uiteraard naar hoveniersbedrijf Van Atten Tuinen.

afgeronde projecten

Navigeer naar

Hulp nodig bij een nieuwe tuin?

Contact

Van Atten Tuinen
Zijde 5
2771 EJ Boskoop
Nederland