Close
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Compleet design
  • Maatwerk
  • Optimale prijs- kwaliteitsverhouding
  • Tuinonderhoud abonnement

wilt u de beste kwaliteit voor uw tuin?

TUINADVIES

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Professioneel Tuinadvies

Aan de hand van het ontwerp dat wij voor u maken, verzorgen wij de aanleg van de tuin. Met onze jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt om uw tuin te laten ontwerpen door van Atten Tuinen

Voor een tuin waarvan u jarenlang geniet

Een mooie en sfeervolle tuin bij uw woning begint met een professioneel tuinadvies. En een goed tuinadvies begint bij van Atten Tuinen. Al meer dan 20 jaar is van Atten Tuinen hét hoveniersbedrijf voor tuinadvies, tuinontwerp,  tuinaanleg en tuinonderhoud. Met een tuinadvies van van Atten Tuinen komt u gegarandeerd tot een fraai aangelegde tuin die het visitekaartje van uw woning wordt. Bovendien is een mooie tuin een fantastische plek om te vertoeven. Zeker bij mooi weer. Vraag nu meer informatie aan voor een tuinadvies, of maak een geheel vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek.

Vraag & antwoord

Dit is afhankelijk van de grootte van uw tuin en wat uw wensen zijn.

Hiervoor maken wij graag een offerte.

Ja dat is mogelijk; wij kunnen u hierin adviseren en eventueel begeleiden.

U kunt ons uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek. we lopen dan met u de tuin na en de wensen die u heeft. Op basis daarvan wordt een plan gemaakt en een offerte voor de kosten.

Wij werken in een straal van 40km rondom Boskoop.

Afhankelijk van de grootte van de opdracht kan dit variëren van 1 dag tot 1 week.

Ja zeker, bekijk onze pagina tuininrichting.

Ja, en ook dakterrassen en balkons.

zonnebloem

Kennismakingsgesprek

Wij komen altijd op locatie voor het kennismakingsgesprek. Uw wensen, stijl en ideeën worden meegenomen in het ontwerp.

Concept

Aan de hand van de verkregen informatie vanuit het kennismakingsgesprek maken wij een concept ontwerp. Dit is een soort plattegrond met algemene indeling qua functionaliteit, verhouding materialen en kleuren.

kruiwagen.png

Zelf doen of uitbesteden

U hebt de keuze om zelf het ontwerp tot werkelijkheid te brengen.

bloeminpot.png

Genieten van uw nieuwe tuin

Járen genieten van uw nieuwe tuin. Dat kan na het verbouwen van uw (nieuwe) tuin met ons tuinontwerp. Zo kunt u dagelijks genieten als u naar buiten kijkt naar uw tuin.

Tuin Ontwerp

Tuinadvies voor jarenlang tuinplezier

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Dat werkt het beste aan de hand van een professioneel tuinadvies. Wij stemmen uw wensen af op onze kennis en ervaring en maken daarmee een doordacht tuinontwerp. Dit tuinontwerp leggen we uiteraard ter goedkeuring aan u voor. Heeft u het tuinontwerp goedgekeurd? Dan kunt u zelf kiezen of u de aanleg van uw nieuwe tuin door ons laat verzorgen of dat u dat helemaal zelf doet. 

Tuin ontwerpen door van Atten Tuinen

Een sfeervolle en gezellige tuin heeft natuurlijk frisse groene planten. Voor een gedegen tuinadvies bespreken we met u vooraf uitgebreid welke soorten planten u in uw tuin wilt hebben. Want planten hebben wel enige aandacht en onderhoud nodig. Dat nemen we mee in ons tuinontwerp. Ons tuinadvies is gebaseerd op de mogelijkheden die u zelf heeft om uw droomtuin te onderhouden en verzorgen.

Tuinadvies: neem een tuinonderhoud abonnement

Heeft u geen of weinig tijd om uw tuin te onderhouden? Of heeft u helemaal geen groene vingers? Geen nood. Het beste tuinadvies dat we u dan kunnen geven is: neem een handig en voordelig tuinonderhoud abonnement van van Atten Tuinen. Voor een laag maandbedrag maken wij professioneel tuinonderhoud betaalbaar voor iedereen. Zonder ingewikkelde contracten! U zegt u abonnement voor tuinonderhoud op wanneer u dat wilt. Zo houdt u uw fraai ontworpen tuin jarenlang mooi.

Contact opnemen met van Atten Tuinen

Meer weten over tuinadvies door van Atten Tuinen? Maak dan nu een geheel vrijblijvende afspraak met ons. Daarvoor kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor een gedegen en professioneel tuinadvies voor uw tuin, balkon of dakterras gaat u naar van Atten Tuinen.

achtertuin

afgeronde projecten

Navigeer naar

Hulp nodig bij een nieuwe tuin?

Contact

Van Atten Tuinen
Zijde 5
2771 EJ Boskoop
Nederland