Close
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Compleet design
  • Maatwerk
  • Optimale prijs- kwaliteitsverhouding
  • Tuinonderhoud abonnement

Over Ons

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Wij zijn een ambitieus en innovatief bedrijf dat u kan adviseren over elk aspect van uw tuin, van tuinontwerp, -aanleg, en -onderhoud, of -renovatie, en -restyling. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een tuin waaraan u nog jaren plezier beleeft. Wilt u hier meer informatie of advies over, vraag dan een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan.

De tuin is natuurlijk het verlengde van de woonomgeving. Wij besteden daarom net zoveel aandacht aan de tuin, als dat u zelf voor uw huis zou doen. Met oog voor detail en out of the box kunnen denken, toveren wij uw tuin om tot een werkelijke droomtuin. Een plek waar je net zo graag wilt zijn als thuis.

Van Atten Tuin biedt een breed scala aan diensten aan binnen de tuinwerkzaamheden.

Onze missie en visie

“Een tuin kan veel dingen zijn: een toevluchtsoord, een ontsnapping, een plek om te ontspannen, maar één ding is zeker – we moeten allemaal hard werken en met de drukke levensstijl van vandaag de dag kan het moeilijk zijn om die ontspanning te pakken.

Wij kunnen u daarbij helpen.”

Iman van Atten

Eigenaar

VRIJBLIJVEND ADVIES

Wij geven advies voor elke tuin

Elke tuin vertelt een verhaal. Of het nu gaat om een kleine tuin in de stad, of een grote tuin op het platteland. Elke tuin heeft aandacht nodig en moet goed verzorgd worden.


Wij geven graag vrijblijvend advies hoe uw tuin het beste verzorgd kan worden. Daarbij adviseren wij ook over eventuele renovatie- en restyle mogelijkheden.

tuinonderhoud van atten
bloeminpot.png

Advies tuininrichting

Advies tuinonderhoud

Advies tuinontwerp

KUNNEN WIJ U HELPEN MET

UW TUIN?

Contact

Van Atten Tuinen
Zijde 5
2771 EJ Boskoop
Nederland