Close
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Compleet design
  • Maatwerk
  • Optimale prijs- kwaliteitsverhouding
  • Tuinonderhoud abonnement

wilt u de beste kwaliteit voor uw tuin?

TUINAANLEG

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Tuinaanleg bij van Atten Tuinen

Aan de hand van het ontwerp die wij voor u maken, kunnen wij tuin aanleggen. Met onze jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak bent u er zeker van dat u de juiste keuze hebt gemaakt om uw tuinaanleg te laten verzorgen door van Atten Tuinen.

Tuinaanleg op maat

Strakke en professionele tuinaanleg garandeert een mooie tuin waarvan u jarenlang kunt genieten. En een goed aangelegde tuin begint bij van Atten Tuinen. Al meer dan 20 jaar is van Atten Tuinen hét hoveniersbedrijf  voor tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Vindt u ook dat uw tuin als het visitekaartje van uw woning fungeert? Wij zijn gespecialiseerd in tuinaanleg, maar ook in het opnieuw ontwerpen van dakterrassen en balkons. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw voortuin ontwerpen, zodat deze de blikvanger van uw woning wordt. Een mooie aangelegde tuin is een fantastische plek om uw vrije uurtjes door te brengen. Wij kunnen u met onze jarenlange ervaring helpen om optimaal van uw tuin te genieten. Benieuwd naar de kosten van een tuinontwerp? Vraag nu meer informatie aan, of maak een geheel vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek.

Vraag & antwoord

De kosten van het aanleggen van de tuin hangt af van de grootte van de tuin, wat er allemaal in de tuin moet komen etcetera. Hiervoor is het verstandig om het contactformulier in te vullen zodat ik een offerte kan maken.

Ja, wij komen aan huis. Wij meten alles op en bespreken de wensen en ideeën. Zo kunnen wij dit verwerken in ons ontwerp.

Bij elke dienst die wij voor u kunnen leveren, beginnen wij met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit persoonlijke gesprek meten we ook alles op wat we nodig hebben voor een ontwerp. 

Wij geven tijdens het kennismakingsgesprek ook altijd advies over de tuin en wat wij eventueel eerste schets van de tuin.

Wij maken daarna een concept van het ontwerp en na goedkeuring komt hiervan het definitieve ontwerp.

Als laatste kan er gekozen worden voor begeleiding bij het aanleggen van uw tuin, of dat u dat zelf gaan doen.

Ja zeker, kosten zijn hiervoor op aanvraag. 

We nemen de tijd voor het aanleveren van de materialen, de beplanting en bestrating en zorgen er vervolgens voor dat we die aan de hand van het ontwerp kunnen aanleggen. Hoelang we nodig hebben voor de begeleiding van een tuin hangt daardoor sterk af van het ontwerp en de omvang. We geven u op voorhand graag persoonlijk een indicatie.

zonnebloem

Kennismakingsgesprek

Wij komen altijd op locatie voor het kennismakingsgesprek. Uw wensen, stijl en ideeën worden meegenomen in het ontwerp.

Concept

Op locatie nemen wij de maten op van het aan te leggen deel van de tuin. We maken een opzet van de besproken wensen en ideeën. U ontvangt van ons het ontwerp voor de aanleg van de tuin.

gras.png

Definitief ontwerp

Na het ontwikkelen van het ontwerp, maken wij een legplan. Dit is voorzien van maatvoeringen, materiaal soort en hoeveelheid. Ook kunt u uw tuin laten inrichten door ons.

kruiwagen

Uitvoer

Wij zullen de tuinaanleg verzorgen op de afgesproken datum binnen de afgesproken uren. Mochten wij het idee hebben dat het langer gaat duren dan gepland, dan zullen wij u hier altijd van tevoren van op de hoogte stellen.

Tuin aanleggen

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Op basis van een advies- en kennismakingsgesprek maken wij een tuinontwerp. Wij stemmen uw wensen af op onze kennis en ervaring en maken daarmee een doordacht tuinontwerp. Dit tuinontwerp leggen we uiteraard ter goedkeuring aan u voor. Heeft u het tuinontwerp goedgekeurd? Dan kunt u zelf kiezen of u uw nieuwe tuin door ons laat aanleggen of dat u dit zelf doet.

Kosten van tuinaanleg

De kosten van het aanleggen van een tuin is op voorhand moeilijk te zeggen. Dat hangt uiteraard af van de grootte van uw tuin, van uw wensen en van uw budget. Wilt u vooraf weten wat bij benadering de kosten voor tuinaanleg zijn? Vul dan zoveel mogelijk informatie in op het contactformulier. Geef daarbij dan ook aan wat tuinaanleg voor u maximaal mag kosten. Dan kunnen wij een goede inschatting maken.

Tuin Aanleggen

Een aangelegde tuin onderhouden met tuinonderhoud abonnement

Heeft u door ons uw tuin laten ontwerpen en heeft u geen of weinig tijd om uw tuin te onderhouden? Of heeft u helemaal geen groene vingers? Geen nood, wij hebben een handig en voordelig tuinonderhoud abonnement van van Atten Tuinen. Voor een laag maandbedrag maken wij professioneel tuinonderhoud betaalbaar voor iedereen. Zonder ingewikkelde contracten! U zegt u abonnement voor tuinonderhoud op wanneer u dat wilt. Zo houdt u uw fraai aangelegde tuin jarenlang mooi.

Contact opnemen met van Atten Tuinen voor tuinontwerp

Meer weten over een tuin laten ontwerpen door van Atten Tuinen? Maak dan nu een geheel vrijblijvende afspraak met ons. Daarvoor kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Een tuin laat u uiteraard professioneel ontwerpen door van Atten Tuinen.

afgeronde projecten

Navigeer naar

Hulp nodig bij een nieuwe tuin?

Contact

Van Atten Tuinen
Zijde 5
2771 EJ Boskoop
Nederland