Close
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Compleet design
  • Maatwerk
  • Optimale prijs- kwaliteitsverhouding
  • Tuinonderhoud abonnement

wilt u de beste kwaliteit voor uw tuin?

TUINONTWERP

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Tuinontwerp bij van Atten Tuinen

Elke tuin, klein of groot kan een uniek design hebben met een exclusief beplantingsplan. Dit kunnen wij voor u realiseren door een oriënterend gesprek met u te hebben, waarbinnen u al uw ideeën kunt bespreken. Op basis van deze ideeën leggen wij u een passend ontwerp voor waarna het beplantingsplan met uw specifieke wensen kan worden gemaakt.

Tuin op maat ontwerpen

Een mooie en sfeervolle tuin begint met een goed tuinontwerp. En een goed tuinontwerp begint bij van Atten Tuinen. Al meer dan 20 jaar is van Atten Tuinen hét hoveniersbedrijf voor tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Bent u, net als wij, ook van mening dat uw tuin het visitekaartje van uw woning is? Wij kunnen uw voortuin zo ontwerpen, dat deze de blikvanger van uw woning wordt. Met een fraai ontworpen en mooi aangelegde voortuin laat u direct zien wie u bent. Bovendien is een mooie tuin een fantastische plek om te vertoeven. Zeker bij mooi weer. Wij kunnen u met een professioneel tuinontwerp helpen om optimaal van uw tuin te genieten. Vraag nu meer informatie aan, of maak een geheel vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek.

Vraag & antwoord

Dit is afhankelijk van de grootte van uw tuin en de wensen die u heeft. Dit is al mogelijk vanaf €295,-.

Ja dat is mogelijk; wij kunnen u hierin adviseren en eventueel begeleiden.

U kunt ons uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek. we lopen dan met u de tuin na en de wensen die u heeft. Op basis daarvan wordt een plan gemaakt en een offerte voor de kosten.

Wij werken in een straal van 40km rondom Boskoop.

Afhankelijk van de grootte van de opdracht kan dit variëren van 1 dag tot 1 week.

Ja zeker, bekijk onze pagina tuininrichting.

Ja, en ook dakterrassen en balkons.

zonnebloem

Kennismakingsgesprek

Wij komen altijd op locatie voor het kennismakingsgesprek. Uw wensen, stijl en ideeën worden meegenomen in het ontwerp.

Concept

Aan de hand van de verkregen informatie vanuit het kennismakingsgesprek maken wij een ontwerp. Dit is een soort plattegrond met algemene indeling qua functionaliteit, verhouding materialen en kleuren.

kruiwagen.png

Zelf doen of uitbesteden

U hebt de keuze om zelf het ontwerp tot werkelijkheid te brengen of u kunt een offerte bij ons opvragen zodat wij de aanleg verzorgen.

bloeminpot.png

Genieten van uw nieuwe tuin

Járen genieten van uw nieuwe tuin. Dat kan na het verbouwen van uw (nieuwe) tuin met ons tuinontwerp. Zodat u dagelijks kunt genieten als u naar buiten kijkt naar uw tuin.

Tuin ontwerpen

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Dat werkt het beste aan de hand van een professioneel tuinontwerp. Van Atten Tuinen ontwerpt uw tuin voor u. Het ontwerp van uw tuin maken wij op basis van een voorafgaand adviesgesprek. Wij stemmen uw wensen af op onze kennis en ervaring en maken daarmee een doordacht tuinontwerp. Dit tuinontwerp leggen we uiteraard ter goedkeuring aan u voor. 

Tuin ontwerpen door van Atten Tuinen

Voortuin of achtertuin? Een sfeervolle en gezellige tuin heeft natuurlijk frisse groene planten. Voor een gedegen tuinontwerp bespreken we met u vooraf uitgebreid welke soorten planten u in uw tuin wilt hebben. Planten hebben namelijk wel enige aandacht en onderhoud nodig. Dat nemen we mee in ons beplantingsplan. Als wij uw tuin ontwerpen, zorgen wij ervoor dat u de droomtuin krijgt die u zelf kunt onderhouden en verzorgen.

Tuinontwerp mooi houden met voordelig tuinonderhoud abonnement

Heeft u geen of weinig tijd om uw tuin te onderhouden? Of heeft u helemaal geen groene vingers? Geen nood, wij hebben voor iedereen een handig en voordelig tuinonderhoud abonnement van van Atten Tuinen. Voor een laag maandbedrag maken wij professioneel tuinonderhoud betaalbaar voor iedereen. Zonder ingewikkelde contracten! U zegt uw abonnement voor tuinonderhoud op wanneer u dat wilt. Zo houdt u uw fraai ontworpen tuin jarenlang mooi.

Contact opnemen met van Atten Tuinen

Meer weten over de tuinontwerpen van van Atten Tuinen? Maak dan nu een geheel vrijblijvende afspraak met ons. Daarvoor kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor een gedegen en professioneel tuinontwerp voor uw voortuin, balkon of dakterras gaat u uiteraard naar van Atten Tuinen.

achtertuin

afgeronde projecten

Navigeer naar

Hulp nodig bij een nieuwe tuin?

Contact

Van Atten Tuinen
Zijde 5
2771 EJ Boskoop
Nederland