Close
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Compleet design
  • Maatwerk
  • Optimale prijs- kwaliteitsverhouding
  • Tuinonderhoud abonnement

wilt u de beste kwaliteit voor uw tuin?

TUIN ADVIES

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Tuinspecialist in Waddinxveen

Aan de hand van het ontwerp die wij voor u maken, leggen wij de tuin aan. Met jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt om uw tuin te laten aanleggen door van Atten Tuinen

Voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Van Atten Tuinen is het hoveniersbedrijf voor al uw tuinadvies, tuinaanleg en tuinonderhoud in Waddinxveen. Uw tuin is natuurlijk het visitekaartje van uw woning. Een fraai ontworpen en mooi verzorgde tuin is heerlijk om een groot deel van uw vrije tijd door te brengen. Bovendien laat u zo zien dat u aandacht heeft voor uw woonomgeving. Van Atten Tuinen staat al ruim 20 jaar garant voor een strakke tuin bij uw huis in in Waddinxveen waarvan u jarenlang kunt genieten. Zeker als u bij ons een voordelig en handig Tuinonderhoud abonnement heeft. Meer weten? Vraag nu meer informatie aan of maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Vraag & antwoord

De kosten van het aanleggen van de tuin hangt heel erg af van de grootte van de tuin, wat er allemaal in de tuin moet komen etcetera. Hiervoor is het verstandig om het contactformulier in te vullen zodat ik een offerte kan maken.

Ja, wij komen aan huis. Wij meten alles op en bespreken de wensen en ideeën van de klant. Zo kunnen wij dit verwerken in ons plan.

Bij elke dienst die wij voor de klant kunnen leveren, beginnen wij met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit persoonlijke gesprek meten we ook alles op wat we nodig hebben voor een ontwerp. 

Wij geven tijdens het kennismakingsgesprek ook altijd advies over de tuin en wat wij eventueel zien qua ontwerp van de tuin.

Wij maken daarna een concept van het ontwerp en na goedkeuring komt hiervan het definitieve ontwerp.

Als laatste kan er gekozen worden om door ons de tuin te laten aanleggen, of dat jullie dat zelf gaan doen.

Ja zeker, kosten zijn hiervoor op aanvraag. 

We nemen de tijd voor het aanleveren van de materialen, de beplanting en bestrating en zorgen er vervolgens voor dat we die aan de hand van het ontwerp kunnen aanleggen. Hoelang we nodig hebben voor de aanleg van een tuin hangt daardoor sterk af van het ontwerp en de omvang. We geven u op voorhand graag persoonlijk een indicatie.

zonnebloem

Kennismakingsgesprek

Wij komen altijd op locatie voor het kennismakingsgesprek. Uw wensen, stijl en ideeën worden meegenomen in het ontwerp.

Concept

Op locatie nemen wij de maten op van het aan te leggen deel van de tuin. We maken een opzet van de besproken wensen en ideeën. U ontvangt van ons het ontwerp voor de aanleg van de tuin.

gras.png

Definitief ontwerp

Na het ontwikkelen van het ontwerp, maken wij een legplan. Dit is voorzien van maatvoeringen, materiaal soort en hoeveelheid. Ook kunt u schilderwerk toevoegen voor bijvoorbeeld de schutting. Ook kunt u uw tuin laten inrichten door ons.

kruiwagen

Uitvoer

Wij zullen de tuin aanleggen op de afgesproken datum binnen de afgesproken uren. Mochten wij het idee hebben dat het langer gaat duren dan gepland, dan zullen wij u hier altijd van tevoren van op de hoogte stellen.

Tuinadvies van Van Atten Tuinen

Van Atten Tuinen biedt u in Waddinxveen een breed scala tuinwerkzaamheden. Te beginnen met een kennismakingsgesprek en een uitgebreid tuinadvies op basis van uw wensen en onze tips voor een tuinontwerp. Ook meten we alles op om een passend tuinontwerp voor u te maken. Wij maken daarna een concept tuinontwerp dat wij voor goedkeuring eerst aan u voorleggen. U kunt er daarna voor kiezen om de tuin te laten aanleggen door Van Atten Tuinen. Maar u kunt dat uiteraard ook zelf doen met ons ontwerp in de hand.

Tuin ontwerpen door Van Atten Tuinen

Om een goed tuinadvies en -ontwerp voor u te maken, bespreken we met u ook uitgebreid welke planten u in uw tuin in Waddinxveen wilt hebben. Want elke tuin, of die nu klein of groot is, kan een uniek design hebben met een exclusief beplantingsplan. We zorgen er natuurlijk wel voor dat u een tuin heeft die u binnen uw beschikbare tijd zelf kunt onderhouden en verzorgen.

Tuin
Tuin Aanleggen

Tuinonderhoud bij Van Atten Tuinen

Heeft u geen tijd of geen behoefte om zelf uw tuin te onderhouden, maar geniet u wel graag van een fraaie tuin? Dan kunt u er ook voor kiezen om het onderhoud van uw tuin in Waddinxveen aan ons over te laten. U kunt dan een speciaal Tuinonderhoud abonnement van Van Atten Tuinen nemen. Voor een vast en laag maandbedrag maken wij goed tuinonderhoud betaalbaar voor iedereen. Hierbij heeft u geen gedoe met contracten; u kunt uw abonnement altijd direct opzeggen.

Contact met Van Atten Tuinen

Heeft u interesse in het ruime aanbod tuinwerkzaamheden van Van Atten Tuinen in Waddinxveen? Maak dan gerust een geheel vrijblijvende afspraak met ons. U kunt daarvoor het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud bij uw huis in Waddinxveen gaat u naar hoveniersbedrijf Van Atten Tuinen.

afgeronde projecten

Navigeer naar

Hulp nodig bij een nieuwe tuin?

Contact

Van Atten Tuinen
Zijde 5
2771 EJ Boskoop
Nederland