Close
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Compleet design
  • Maatwerk
  • Optimale prijs- kwaliteitsverhouding
  • Tuinonderhoud abonnement

wilt u de beste kwaliteit voor uw tuin?

TUINAANLEG

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Tuin aanleggen door van Atten Tuinen

Aan de hand van het ontwerp die wij voor u maken, leggen wij de tuin aan. Met jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt om uw tuin te laten aanleggen door van Atten Tuinen

Tuinontwerp door een professionele hovenier

Wilt u een mooie nieuwe tuin, en deze laten ontwerpen door een professioneel hoveniersbedrijf? Dan bent u bij van Atten Tuinen aan het juiste adres! Wij zijn een hoveniersbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in tuinadvies, tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud. Waar andere hoveniersbedrijven hun werk stoppen als de aanleg compleet is, zorgen wij er ook voor dat uw tuin mooi blijft met onderhoud door experts. Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag & antwoord

De kosten van het aanleggen van de tuin hangt af van de grootte van de tuin, wat er allemaal in de tuin moet komen etcetera. Hiervoor is het verstandig om het contactformulier in te vullen zodat ik een offerte kan maken.

Ja, wij komen aan huis. Wij meten alles op en bespreken de wensen en ideeën van de klant. Zo kunnen wij dit verwerken in ons plan.

Bij elke dienst die wij voor de klant kunnen leveren, beginnen wij met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit persoonlijke gesprek meten we ook alles op wat we nodig hebben voor een ontwerp. 

Wij geven tijdens het kennismakingsgesprek ook altijd advies over de tuin en wat wij eventueel zien qua ontwerp van de tuin.

Wij maken daarna een concept van het ontwerp en na goedkeuring komt hiervan het definitieve ontwerp.

Als laatste kan er gekozen worden om door ons de tuin te laten aanleggen, of dat jullie dat zelf gaan doen.

Ja zeker, kosten zijn hiervoor op aanvraag. 

We nemen de tijd voor het aanleveren van de materialen, de beplanting en bestrating en zorgen er vervolgens voor dat we die aan de hand van het ontwerp kunnen aanleggen. Hoelang we nodig hebben voor de aanleg van een tuin hangt daardoor sterk af van het ontwerp en de omvang. We geven u op voorhand graag persoonlijk een indicatie.

zonnebloem

Kennismakingsgesprek

Wij komen altijd op locatie voor het kennismakingsgesprek. Uw wensen, stijl en ideeën worden meegenomen in het ontwerp.

Concept

Op locatie nemen wij de maten op van het aan te leggen deel van de tuin. We maken een opzet van de besproken wensen en ideeën. U ontvangt van ons het ontwerp voor de aanleg van de tuin.

gras.png

Definitief ontwerp

Na het ontwikkelen van het ontwerp, maken wij een legplan. Dit is voorzien van maatvoeringen, materiaal soort en hoeveelheid. Ook kunt u schilderwerk toevoegen voor bijvoorbeeld de schutting. Ook kunt u uw tuin laten inrichten door ons.

kruiwagen

Uitvoer

Wij zullen de tuin aanleggen op de afgesproken datum binnen de afgesproken uren. Mochten wij het idee hebben dat het langer gaat duren dan gepland, dan zullen wij u hier altijd van tevoren van op de hoogte stellen.

Een tuin op maat

Als hovenier hebben wij slechts één doel: een tuin realiseren die volledig bij uw wensen past. Daarom leggen we altijd een prachtige tuin op maat aan. Dit doen we in vier stappen. We beginnen met een kennismakingsgesprek waarbij we uw wensen, stijl en ideeën in kaart brengen. Ook worden de maten van uw tuin opgenomen. Dit gesprek leidt tot een concept, of tuinontwerp. Hierin worden al uw wensen verwerkt. Vervolgens maken we een legplan. Dit gaat bijvoorbeeld over de hoeveelheid materialen die nodig zijn en of u nog andere werkzaamheden door ons uit wilt laten voeren, zoals het schilderen van een schutting of het inrichten van uw tuin. Ten slotte legt onze hovenier de tuin aan op de afgesproken datum binnen een bepaalde tijd. 

Verschillende stijlen

Bij hoveniersbedrijven kunt u terecht om uw persoonlijke stijl helemaal tot uiting te brengen. Als hoveniersbedrijf weten we namelijk ontzettend veel over de verschillende mogelijkheden voor tuinen. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

 

Een moderne, strakke tuin
Een romantische tuin met veel beplanting
Een bostuin met bomen en struiken
Een kindvriendelijke tuin met veel speelruimte
Een tuin geïnspireerd door Oosterse invloeden

tuinaanleg 10
Tuin Aanleggen

Tuin onderhouden door hovenier

Veel hoveniersbedrijven leggen alleen de tuin aan, en daarbij eindigt uw samenwerking. Bij Van Atten Tuinen heeft u echter ook de mogelijkheid om uw tuinonderhoud door een professionele hovenier te laten verzorgen. Met ons onderhoud is uw tuin altijd mooi onderhouden voor een vaste lage prijs. Ook wanneer u geen groene vingers heeft ziet uw tuin er dan altijd piekfijn uit.

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die hoveniersbedrijf Van Atten Tuinen u kan bieden? Dan neemt u eenvoudig contact op door het formulier hier op de website in te vullen. Wij benaderen u dan zo snel mogelijk. Voor de hulp van een ervaren hovenier neemt u contact op met Van Atten Tuinen!

afgeronde projecten

Navigeer naar

Hulp nodig bij een nieuwe tuin?

Contact

Van Atten Tuinen
Zijde 5
2771 EJ Boskoop
Nederland