Close
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Compleet design
  • Maatwerk
  • Optimale prijs- kwaliteitsverhouding
  • Tuinonderhoud abonnement

wilt u de beste kwaliteit voor uw tuin?

VAN ATTEN TUINEN

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Tuinspecialist in Bleiswijk

Aan de hand van het ontwerp die wij voor u maken, leggen wij de tuin aan. Met jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt om uw tuin te laten aanleggen door van Atten Tuinen

Tuin aanleggen op maat

Van Atten Tuinen is hét hoveniersbedrijf in Bleiswijk en omgeving voor al uw tuinadvies, tuinaanleg en tuinonderhoud. Bent u, net als vele andere particulieren en bedrijven, van mening dat uw tuin het visitekaartje of uithangbord van uw pand is? Dat vinden wij ook. Een fraai ontworpen en mooi aangelegde tuin is een geweldige plek voor ontspanning en om een groot deel van uw tijd door te brengen. Toch zeker in de zomer. Bovendien laat u met een mooie tuin zien dat u een verzorgde omgeving van uw pand belangrijk vindt. Wij kunnen u daarbij helpen. Van Atten Tuinen verzorgt al ruim 20 jaar mooie en strakke tuinen bij woningen en bedrijven in Bleiswijk. Van een door Van Atten Tuinen ontworpen en aangelegde tuin kunt u jarenlang genieten. Zeker als u bij ons een voordelig en handig Tuinonderhoud abonnement afneemt. Vraag nu meer informatie aan, of maak een geheel vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek.

Vraag & antwoord

De kosten van het aanleggen van de tuin hangt heel erg af van de grootte van de tuin, wat er allemaal in de tuin moet komen etcetera. Hiervoor is het verstandig om het contactformulier in te vullen zodat ik een offerte kan maken.

Ja, wij komen aan huis. Wij meten alles op en bespreken de wensen en ideeën van de klant. Zo kunnen wij dit verwerken in ons plan.

Bij elke dienst die wij voor de klant kunnen leveren, beginnen wij met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit persoonlijke gesprek meten we ook alles op wat we nodig hebben voor een ontwerp. 

Wij geven tijdens het kennismakingsgesprek ook altijd advies over de tuin en wat wij eventueel zien qua ontwerp van de tuin.

Wij maken daarna een concept van het ontwerp en na goedkeuring komt hiervan het definitieve ontwerp.

Als laatste kan er gekozen worden om door ons de tuin te laten aanleggen, of dat jullie dat zelf gaan doen.

Ja zeker, kosten zijn hiervoor op aanvraag. 

We nemen de tijd voor het aanleveren van de materialen, de beplanting en bestrating en zorgen er vervolgens voor dat we die aan de hand van het ontwerp kunnen aanleggen. Hoelang we nodig hebben voor de aanleg van een tuin hangt daardoor sterk af van het ontwerp en de omvang. We geven u op voorhand graag persoonlijk een indicatie.

zonnebloem

Kennismakingsgesprek

Wij komen altijd op locatie voor het kennismakingsgesprek. Uw wensen, stijl en ideeën worden meegenomen in het ontwerp.

Concept

Op locatie nemen wij de maten op van het aan te leggen deel van de tuin. We maken een opzet van de besproken wensen en ideeën. U ontvangt van ons het ontwerp voor de aanleg van de tuin.

gras.png

Definitief ontwerp

Na het ontwikkelen van het ontwerp, maken wij een legplan. Dit is voorzien van maatvoeringen, materiaal soort en hoeveelheid. Ook kunt u schilderwerk toevoegen voor bijvoorbeeld de schutting. Ook kunt u uw tuin laten inrichten door ons.

Professioneel tuinadvies door Van Atten Tuinen

Al vele jaren is Van Atten Tuinen het adres voor allerhande tuinwerkzaamheden voor particulieren en bedrijven in Bleiswijk. Heeft u tuinadvies nodig? Dat kan! Goed tuinadvies begint met een oriënterend adviesgesprek. Wij stemmen uw wensen af op onze kennis ervaring en maken daarmee een doordacht concept tuinontwerp. Dat concept leggen we ter goedkeuring aan u voor. Heeft u het ontwerp goedgekeurd? Dan is de keuze aan u: laat u uw nieuwe tuin door ons aanleggen, of doet u dat zelf? Wat u makkelijk vindt!

Tuin ontwerpen door Van Atten Tuinen

In de meeste tuinen horen natuurlijk frisse groene planten. Dat is wel zo sfeervol. maar een groen tuin heeft onderhoud nodig. Voor een gedegen tuinadvies en tuinontwerp bespreken we met u vooraf uitgebreid welke soorten planten u in uw tuin in Bleiswijk wilt hebben. Dat bepalen we onder andere aan hoe de tuin ligt ten opzichte van de zon en schaduw en hoeveel tijd u aan uw tuin kunt en wilt besteden. Wij zorgen er in het tuinontwerp voor dat u uiteindelijk uw droomtuin krijgt die u zelf kunt onderhouden en verzorgen.

Tuin
Tuin Aanleggen

Handig en voordelig: Tuinonderhoud abonnement!

Heeft u geen of weinig tijd om uw tuin in Bleiswijk te onderhouden? Of heeft u helemaal geen groene vingers? Dan hebben wij een handig en voordelig Tuinonderhoud abonnement van Van Atten Tuinen voor u. Voor een laag maandbedrag maken wij professioneel tuinonderhoud betaalbaar voor iedereen. En dan ook nog zonder ingewikkelde contracten. Uw abonnement voor tuinonderhoud in Bleiswijk kunt u opzeggen wanneer u dat wilt.

Contact met Van Atten Tuinen

Meer weten over het ruime aanbod tuinwerkzaamheden van Van Atten Tuinen in Bleiswijk? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak met ons. U kunt daarvoor het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor professioneel tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud bij uw huis of bedrijf in Bleiswijk gaat u uiteraard naar hoveniersbedrijf Van Atten Tuinen.

afgeronde projecten

Navigeer naar

Hulp nodig bij een nieuwe tuin?

Contact

Van Atten Tuinen
Zijde 5
2771 EJ Boskoop
Nederland