Close
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Compleet design
  • Maatwerk
  • Optimale prijs- kwaliteitsverhouding
  • Tuinonderhoud abonnement

wilt u de beste kwaliteit voor uw tuin?

STRAKKE TUIN

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Een tuin bij van Atten

Aan de hand van het ontwerp die wij voor u maken, leggen wij de tuin aan. Met jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt om uw tuin te laten aanleggen door van Atten Tuinen

Ontwerpen van een strakke tuin

Met een goed tuinontwerp vormt u de basis van een mooie strakke tuin of voortuin. Voor het ontwerpen en aanleggen van uw tuin neemt u natuurlijk contact op met Van Atten Tuinen. Al 20 jaar lang geven wij tuinadvies, ontwerpen wij de mooiste tuinen, leggen we ze aan bovendien kunt u bij ons terecht voor onderhoud. Uw tuin is het uithangbord van uw woning en de ideale manier om uw stijl aan de wereld duidelijk te maken, vooral met een strakke voortuin die van de straatkant goed te zien is. Twijfel dus niet maar neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag & antwoord

De kosten van het aanleggen van de tuin hangt heel erg af van de grootte van de tuin, wat er allemaal in de tuin moet komen etcetera. Hiervoor is het verstandig om het contactformulier in te vullen zodat ik een offerte kan maken.

Ja, wij komen aan huis. Wij meten alles op en bespreken de wensen en ideeën van de klant. Zo kunnen wij dit verwerken in ons plan.

Bij elke dienst die wij voor de klant kunnen leveren, beginnen wij met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit persoonlijke gesprek meten we ook alles op wat we nodig hebben voor een ontwerp. 

Wij geven tijdens het kennismakingsgesprek ook altijd advies over de tuin en wat wij eventueel zien qua ontwerp van de tuin.

Wij maken daarna een concept van het ontwerp en na goedkeuring komt hiervan het definitieve ontwerp.

Als laatste kan er gekozen worden om door ons de tuin te laten aanleggen, of dat jullie dat zelf gaan doen.

Ja zeker, kosten zijn hiervoor op aanvraag. 

We nemen de tijd voor het aanleveren van de materialen, de beplanting en bestrating en zorgen er vervolgens voor dat we die aan de hand van het ontwerp kunnen aanleggen. Hoelang we nodig hebben voor de aanleg van een tuin hangt daardoor sterk af van het ontwerp en de omvang. We geven u op voorhand graag persoonlijk een indicatie.

zonnebloem

Kennismakingsgesprek

Wij komen altijd op locatie voor het kennismakingsgesprek. Uw wensen, stijl en ideeën worden meegenomen in het ontwerp.

Concept

Op locatie nemen wij de maten op van het aan te leggen deel van de tuin. We maken een opzet van de besproken wensen en ideeën. U ontvangt van ons het ontwerp voor de aanleg van de tuin.

gras.png

Definitief ontwerp

Na het ontwikkelen van het ontwerp, maken wij een legplan. Dit is voorzien van maatvoeringen, materiaal soort en hoeveelheid. Ook kunt u schilderwerk toevoegen voor bijvoorbeeld de schutting. Ook kunt u uw tuin laten inrichten door ons.

kruiwagen

Uitvoer

Wij zullen de tuin aanleggen op de afgesproken datum binnen de afgesproken uren. Mochten wij het idee hebben dat het langer gaat duren dan gepland, dan zullen wij u hier altijd van tevoren van op de hoogte stellen.

Strakke tuin op maat

Wij van Van Atten Tuinen hebben als doel om een mooie strakke tuin bij u aan te leggen die precies bij uw smaak en uw woning past. Wanneer u een strakke tuin wilt, betekent dat niet dat hiermee niet te variëren valt. Ook een strakke tuin of voortuin kunt u namelijk helemaal naar wens samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor het gebruik van geometrische vormen, veel gras of juist vooral bestrating. Voor een strakke tuin op maat moet u bij Van Atten Tuinen zijn!

Stijlvolle strakke voortuin

Wilt u een mooi visitekaartje voor uw woning, dan laat u door ons een strakke voortuin aanleggen. De voortuin is immers te zien voor iedereen die over straat loopt, en het geeft voorbijgangers meteen een indruk van uw stijl. Wanneer uw woning een strakke voortuin heeft geeft dat een moderne, trendy uitstraling. Ook voor het aanleggen van een strakke voortuin kunt u natuurlijk terecht bij Van Atten Tuinen.

Tuin
Tuin Aanleggen

Laat Van Atten Tuinen het onderhoud verzorgen

Wanneer u een strakke tuin met een minimalistisch ontwerp heeft, valt het natuurlijk meteen op als er iets niet op zijn plaats staat. Daarom is het belangrijk om de tuin goed te onderhouden. Heeft u daar zelf geen zin in? Dat is geen probleem, want u kunt het onderhoud ook gewoon door een van onze specialisten laten regelen. Dit kan door het maken van onderhoudsafspraken met Van Atten Tuinen. Voor een vaste lage prijs onderhouden wij dan uw tuin of voortuin.

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die Van Atten Tuinen kan bieden? Of wilt u een afspraak maken om een tuinontwerp te maken? Dan neemt u eenvoudig contact op door het formulier hier op de site in te vullen. Wij benaderen u dan zo snel mogelijk. Voor een mooie strakke tuin of voortuin neemt u contact op met Van Atten Tuinen!

afgeronde projecten

Navigeer naar

Hulp nodig bij een nieuwe tuin?

Contact

Van Atten Tuinen
Zijde 5
2771 EJ Boskoop
Nederland