Close
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Compleet design
  • Maatwerk
  • Optimale prijs- kwaliteitsverhouding
  • Tuinonderhoud abonnement

wilt u de beste kwaliteit voor uw tuin?

DE TUINSPECIALIST

Meer informatie of een offerte aanvragen?



*verplichte velden

Tuin advies bij van Atten

Aan de hand van het ontwerp die wij voor u maken, leggen wij de tuin aan. Met jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt om uw tuin te laten aanleggen door van Atten Tuinen

Van tuinadvies tot tuinontwerp en tuinaanleg

De tuin van uw woning in Alphen aan den Rijn is natuurlijk uw grote trots. Is dat nog niet het geval? Dan kan uw tuin tuin dat zeker nog worden. Met een mooi ontworpen, aangelegde en goed verzorgde tuin laat u zien dat u aandacht heeft voor de omgeving waarin u woont en waarin u graag wat uurtjes doorbrengt om te ontspannen. Van Atten Tuinen helpt u graag met een fraaie tuin bij uw woning in Alphen aan den Rijn. Wij zijn al ruim 20 jaar een tuinspecialist boordevol ambitie en innovatieve ideeën. U kunt bij ons aankloppen voor alles op het gebied van uw tuin: van tuinadvies, tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. Met Van Atten Tuinen heeft u gegarandeerd een strakke tuin bij uw woning in Alphen aan den Rijn waarvan u jarenlang kunt genieten heeft. Dat is zeker het geval als u bij ons een voordelig en handig tuinonderhoud abonnement heeft. Neem voor meer informatie en een vrijblijvend advies direct contact met ons op. 

Vraag & antwoord

De kosten van het aanleggen van de tuin hangt heel erg af van de grootte van de tuin, wat er allemaal in de tuin moet komen etcetera. Hiervoor is het verstandig om het contactformulier in te vullen zodat ik een offerte kan maken.

Ja, wij komen aan huis. Wij meten alles op en bespreken de wensen en ideeën van de klant. Zo kunnen wij dit verwerken in ons plan.

Bij elke dienst die wij voor de klant kunnen leveren, beginnen wij met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit persoonlijke gesprek meten we ook alles op wat we nodig hebben voor een ontwerp. 

Wij geven tijdens het kennismakingsgesprek ook altijd advies over de tuin en wat wij eventueel zien qua ontwerp van de tuin.

Wij maken daarna een concept van het ontwerp en na goedkeuring komt hiervan het definitieve ontwerp.

Als laatste kan er gekozen worden om door ons de tuin te laten aanleggen, of dat jullie dat zelf gaan doen.

Ja zeker, kosten zijn hiervoor op aanvraag. 

We nemen de tijd voor het aanleveren van de materialen, de beplanting en bestrating en zorgen er vervolgens voor dat we die aan de hand van het ontwerp kunnen aanleggen. Hoelang we nodig hebben voor de aanleg van een tuin hangt daardoor sterk af van het ontwerp en de omvang. We geven u op voorhand graag persoonlijk een indicatie.

zonnebloem

Kennismakingsgesprek

Wij komen altijd op locatie voor het kennismakingsgesprek. Uw wensen, stijl en ideeën worden meegenomen in het ontwerp.

Concept

Op locatie nemen wij de maten op van het aan te leggen deel van de tuin. We maken een opzet van de besproken wensen en ideeën. U ontvangt van ons het ontwerp voor de aanleg van de tuin.

gras.png

Definitief ontwerp

Na het ontwikkelen van het ontwerp, maken wij een legplan. Dit is voorzien van maatvoeringen, materiaal soort en hoeveelheid. Ook kunt u schilderwerk toevoegen voor bijvoorbeeld de schutting. Ook kunt u uw tuin laten inrichten door ons.

kruiwagen

Uitvoer

Wij zullen de tuin aanleggen op de afgesproken datum binnen de afgesproken uren. Mochten wij het idee hebben dat het langer gaat duren dan gepland, dan zullen wij u hier altijd van tevoren van op de hoogte stellen.

Tuinadvies van Van Atten Tuinen

U kunt bij Van Atten Tuinen in Alphen aan den Rijn terecht voor een ruim aanbod tuinwerkzaamheden. We starten daarbij met een kennismakingsgesprek en een bijbehorend uitgebreid tuinadvies dat we maken op basis van uw persoonlijke wensen en onze professionele tips voor een tuinontwerp. Tijdens dit persoonlijke gesprek meten we ook uw tuin op om een perfect tuinontwerp te kunnen maken. Op grond van die informatie maken wij een concept tuinontwerp dat wij voor goedkeuring met u bespreken. Nadat u het concept heeft goedgekeurd, beslist u zelf of u uw nieuwe tuin laat aanleggen door Van Atten Tuinen, of dat u zelf uw tuinaanleg doet. 

Tuinontwerp bij Van Atten

Voor het maken van een passend tuinontwerp, bespreken we met u ook uitgebreid welke plantenassortiment u in uw tuin in Alphen aan den Rijn wilt hebben. Want iedere tuin in elk formaat, kan een uniek ontwerp hebben met een exclusief beplantingsplan dat bij u en uw tuin past. Want we zorgen er natuurlijk altijd voor dat u uw tuin ook binnen uw beschikbare tijd zelf kunt onderhouden.

Tuin
Tuin Aanleggen

Tuin laten onderhouden door Van Atten Tuinen

Heeft u geen of weinig tijd om zelf uw tuin te onderhouden? Kies er dan voor om uw tuinonderhoud in Alphen aan den Rijn aan ons over te laten. Wij hebben speciaal voor u een ideaal Tuinonderhoud abonnement van Van Atten Tuinen. Met dat abonnement maken wij voor een vast maandbedrag goed tuinonderhoud betaalbaar voor iedereen. Ook voor u? U zit bij ons niet vast aan een contract en u kunt uw abonnement te allen tijde opzeggen.

Contact met Van Atten Tuinen

Bent u geïnteresseerd in de uiteenlopende en veelzijdige tuinwerkzaamheden van Van Atten Tuinen in Alphen aan den Rijn? Of wilt u ook een handig Tuinonderhoud abonnement voor uw bestaande tuin? Maak dan gerust een geheel vrijblijvende afspraak met ons. Vul daarvoor het contactformulier op de website in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Voor tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Alphen aan den Rijn gaat u naar hoveniersbedrijf Van Atten Tuinen.

afgeronde projecten

Navigeer naar

Hulp nodig bij een nieuwe tuin?

Contact

Van Atten Tuinen
Zijde 5
2771 EJ Boskoop
Nederland