Close
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Compleet design
  • Maatwerk
  • Optimale prijs- kwaliteitsverhouding
  • Tuinonderhoud abonnement

wilt u de beste kwaliteit voor uw tuin?

DE TUINSPECIALIST

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Tuinadvies bij van Atten Tuinen

Met de jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt om uw tuin te laten verzorgen door van Atten Tuinen

Tuinaanleg op maat

Van Atten Tuinen is hét hoveniersbedrijf in Alphen aan den Rijn en omgeving voor al uw tuinadvies, tuinaanleg en tuinonderhoud. Bent u, net als vele andere particulieren en bedrijven, van mening dat uw tuin het visitekaartje of uithangbord van uw pand is? Dat vinden wij ook. Een fraai ontworpen en mooi aangelegde tuin is een geweldige plek voor ontspanning en om een groot deel van uw tijd door te brengen. Toch zeker in de zomer. Bovendien laat u met een mooie tuin zien dat u een verzorgde omgeving van uw pand belangrijk vindt. Wij kunnen u daarbij helpen. Van Atten Tuinen verzorgt al ruim 20 jaar mooie en strakke tuinen bij woningen en bedrijven in Alphen aan den Rijn. Van een door Van Atten Tuinen ontworpen en aangelegde tuin kunt u jarenlang genieten. Zeker als u bij ons een voordelig en handig Tuinonderhoud abonnement afneemt. Vraag nu meer informatie aan, of maak een geheel vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek.

Vraag & antwoord

De kosten van het ontwerpen van de tuin hangt heel erg af van de grootte van de tuin, wat er allemaal in de tuin moet komen. Een basis ontwerp is al mogelijk vanaf € 295,-

Ja, wij komen aan huis. Wij meten alles op en bespreken de wensen en ideeën van de klant. Zo kunnen wij dit verwerken in ons plan.

Bij elke dienst die wij voor de klant kunnen leveren, beginnen wij met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit persoonlijke gesprek meten we ook alles op wat we nodig hebben voor een ontwerp. 

Wij geven tijdens het kennismakingsgesprek ook altijd advies over de tuin en wat wij eventueel zien qua ontwerp van de tuin.

Wij maken daarna een ontwerp en na goedkeuring komt hiervan het definitieve ontwerp.

Ja zeker, kosten zijn hiervoor op aanvraag. 

zonnebloem

Kennismakingsgesprek

Wij komen altijd op locatie voor het kennismakingsgesprek. Uw wensen, stijl en ideeën worden meegenomen in het ontwerp.

Concept

Op locatie nemen wij de maten op van het aan te leggen deel van de tuin. We maken een opzet van de besproken wensen en ideeën. U ontvangt van ons het ontwerp voor de aanleg van de tuin.

gras.png

Definitief ontwerp

Na het ontwikkelen van het ontwerp, maken wij een legplan. Dit is voorzien van maatvoeringen, materiaal soort en hoeveelheid. Ook kunt u uw tuin laten inrichten door ons.

Tuinadvies van van Atten Tuinen

U kunt bij van Atten Tuinen in Alphen aan den Rijn terecht voor een ruim aanbod tuinwerkzaamheden. We starten daarbij met een kennismakingsgesprek en een bijbehorend uitgebreid tuinadvies dat we maken op basis van uw persoonlijke wensen en onze professionele tips voor een tuinontwerp. Tijdens dit persoonlijke gesprek meten we ook uw tuin op om een perfect tuinontwerp te kunnen maken. Op grond van die informatie maken wij een tuinontwerp dat wij voor goedkeuring met u bespreken. 

Tuinontwerp bij van Atten Tuinen

Voor het maken van een passend tuinontwerp, bespreken we met u ook uitgebreid welke plantenassortiment u in uw tuin in Alphen aan den Rijn wilt hebben. Want iedere tuin in elk formaat, kan een uniek ontwerp hebben met een exclusief beplantingsplan dat bij u en uw tuin past. Want wij zorgen er natuurlijk altijd voor dat u uw tuin ook binnen uw beschikbare tijd zelf kunt onderhouden.

Tuin
Tuin Aanleggen

Tuin laten onderhouden door van Atten Tuinen

Heeft u geen of weinig tijd om zelf uw tuin te onderhouden? Kies er dan voor om uw tuinonderhoud in Alphen aan den Rijn aan ons over te laten. Wij hebben speciaal voor u een ideaal tuinonderhoud abonnement van van Atten Tuinen. Met dat abonnement maken wij voor een vast maandbedrag goed tuinonderhoud betaalbaar voor iedereen. Ook voor u? U zit bij ons niet vast aan een contract en u kunt uw abonnement te allen tijde opzeggen.

Contact met van Atten Tuinen

Bent u geïnteresseerd in de uiteenlopende en veelzijdige tuinwerkzaamheden van van Atten Tuinen in Alphen aan den Rijn? Of wilt u ook een handig tuinonderhoud abonnement voor uw bestaande tuin? Maak dan gerust een geheel vrijblijvende afspraak met ons. Vul daarvoor het contactformulier op de website in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Voor tuinadvies, tuinontwerp en begeleiding bij tuinaanleg en tuinonderhoud in Alphen aan den Rijn gaat u naar hoveniersbedrijf van Atten Tuinen.

afgeronde projecten

Navigeer naar

Hulp nodig bij een nieuwe tuin?

Contact

Van Atten Tuinen
Zijde 5
2771 EJ Boskoop
Nederland