Close
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Compleet design
  • Maatwerk
  • Optimale prijs- kwaliteitsverhouding
  • Tuinonderhoud abonnement

wilt u de beste kwaliteit voor uw tuin?

TUINAANLEG

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Dé tuinspecialist

Aan de hand van het ontwerp die wij voor u maken, leggen wij de tuin aan. Met jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt om uw tuin te laten aanleggen door van Atten Tuinen

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Van Atten Tuinen is hét hoveniersbedrijf in Reeuwijk en omgeving voor al uw tuinadvies, tuinaanleg en tuinonderhoud. Veel particulieren en bedrijven beschouwen de tuin als het visitekaartje van hun pand. Denkt u er ook zo over? Een fraai ontworpen en mooi aangelegde tuin is een heerlijke plek om tot rust te komen en een groot deel van uw tijd door te brengen. Bovendien laat u met een mooie tuin zien dat u zorg en aandacht heeft voor uw naaste omgeving. Van Atten Tuinen verzorgt al meer dan 20 jaar mooie en strakke tuinen bij woningen en bedrijven in Reeuwijk. Dat zijn tuinen waarvan iedereen nog vele jarenlang kan genieten. Dat is helemaal het geval als u bij ons een voordelig en handig Tuinonderhoud abonnement afneemt. Dan heeft u er zelf helemaal geen omkijken naar. Interessant voor u? Vraag nu meer informatie aan, of maak met ons een afspraak voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag & antwoord

De kosten van het aanleggen van de tuin hangt heel erg af van de grootte van de tuin, wat er allemaal in de tuin moet komen etcetera. Hiervoor is het verstandig om het contactformulier in te vullen zodat ik een offerte kan maken.

Ja, wij komen aan huis. Wij meten alles op en bespreken de wensen en ideeën van de klant. Zo kunnen wij dit verwerken in ons plan.

Bij elke dienst die wij voor de klant kunnen leveren, beginnen wij met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit persoonlijke gesprek meten we ook alles op wat we nodig hebben voor een ontwerp. 

Wij geven tijdens het kennismakingsgesprek ook altijd advies over de tuin en wat wij eventueel zien qua ontwerp van de tuin.

Wij maken daarna een concept van het ontwerp en na goedkeuring komt hiervan het definitieve ontwerp.

Als laatste kan er gekozen worden om door ons de tuin te laten aanleggen, of dat jullie dat zelf gaan doen.

Ja zeker, kosten zijn hiervoor op aanvraag. 

We nemen de tijd voor het aanleveren van de materialen, de beplanting en bestrating en zorgen er vervolgens voor dat we die aan de hand van het ontwerp kunnen aanleggen. Hoelang we nodig hebben voor de aanleg van een tuin hangt daardoor sterk af van het ontwerp en de omvang. We geven u op voorhand graag persoonlijk een indicatie.

zonnebloem

Kennismakingsgesprek

Wij komen altijd op locatie voor het kennismakingsgesprek. Uw wensen, stijl en ideeën worden meegenomen in het ontwerp.

Concept

Op locatie nemen wij de maten op van het aan te leggen deel van de tuin. We maken een opzet van de besproken wensen en ideeën. U ontvangt van ons het ontwerp voor de aanleg van de tuin.

gras.png

Definitief ontwerp

Na het ontwikkelen van het ontwerp, maken wij een legplan. Dit is voorzien van maatvoeringen, materiaal soort en hoeveelheid. Ook kunt u schilderwerk toevoegen voor bijvoorbeeld de schutting. Ook kunt u uw tuin laten inrichten door ons.

kruiwagen

Uitvoer

Wij zullen de tuin aanleggen op de afgesproken datum binnen de afgesproken uren. Mochten wij het idee hebben dat het langer gaat duren dan gepland, dan zullen wij u hier altijd van tevoren van op de hoogte stellen.

Gedegen tuinadvies van Van Atten Tuinen

Al vele jaren biedt Van Atten Tuinen biedt in Reeuwijk vele tuinwerkzaamheden voor particulieren en bedrijven. Wilt u bijvoorbeeld een goed tuinadvies? Dan beginnen we met een oriënterend adviesgesprek. Aan de hand van wat uw wensen zijn en wat wij u kunnen bieden met ons professionele oog voor tuinen, bieden we u een concept tuinontwerp. Dat leggen we ter goedkeuring aan u voor. Zodra u het het ontwerp heeft goedgekeurd, kunt u er aansluitend voor kiezen om uw tuin door ons te laten aanleggen, of dat u dat liever geheel zelf doet met ons ontwerp in de hand. Wat voor u het makkelijkst is!

Tuin ontwerpen door Van Atten Tuinen

Om een goed tuinadvies en tuinontwerp voor u te maken, bespreken we met u ook uitgebreid welke soorten planten u in uw tuin in Reeuwijk wilt hebben. Want hoe groot of klein een tuin ook wordt: iedere tuin kan een uniek tuinontwerp krijgen met een exclusief beplantingsplan. Dat hangt onder andere af van hoe de tuin ligt ten opzichte van de zon en schaduw en hoeveel tijd u aan uw tuin kunt en wilt besteden. We zorgen er in het tuinontwerp natuurlijk wel voor dat u een tuin krijgt die u binnen uw beschikbare tijd zelf kunt onderhouden en verzorgen. Dan heeft u er het meeste lol van.

Tuin
Tuin Aanleggen

Zeer handig en voordelig: Tuinonderhoud abonnement!

Houdt u van een gezellige en mooi groene tuin? Maar heeft u geen tijd om uw tuin te onderhouden. Of ontbreekt het u zelfs aan groene vingers? Wat dacht u er dan van om het tuinonderhoud in Reeuwijk aan ons over te laten? Neem dan het handige en voordelige Tuinonderhoud abonnement van Van Atten Tuinen. Voor een vaste lage maandvergoeding maken wij professioneel tuinonderhoud betaalbaar voor iedereen: bij ons geen ingewikkelde contracten, maar een abonnement voor tuinonderhoud in Reeuwijk dat u kunt opzeggen wanneer het u uitkomt.

Contact met Van Atten Tuinen

Wilt u meer weten over het ruime aanbod tuinwerkzaamheden van Van Atten Tuinen in Reeuwijk? Maak dan gerust een geheel vrijblijvende afspraak met ons. U kunt daarvoor het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor professioneel tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud bij uw huis of bedrijf in Reeuwijk gaat u vanzelfsprekend naar hoveniersbedrijf Van Atten Tuinen.

afgeronde projecten

Navigeer naar

Hulp nodig bij een nieuwe tuin?

Contact

Van Atten Tuinen
Zijde 5
2771 EJ Boskoop
Nederland