Close
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Compleet design
  • Maatwerk
  • Optimale prijs- kwaliteitsverhouding
  • Tuinonderhoud abonnement

wilt u de beste kwaliteit voor uw tuin?

TUINONDERHOUD

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Tuinonderhoud bij van Atten Tuinen

Om ervoor te zorgen dat u altijd van uw tuin kunt genieten, bieden wij u een nieuwe vorm van tuinonderhoud aan. Met een vast maandbedrag wordt goed tuinonderhoud weer betaalbaar voor iedereen. U zit niet vast aan een contract en is daarmee altijd direct opzegbaar!

Onderhoud aan uw tuin

Heeft u een hekel aan het onderhoud van uw tuin? Dan kunt u terecht bij van Atten Tuinen. Wij hebben namelijk juist een passie voor tuinen en tuinonderhoud! Al meer dan 20 jaar kunt u bij ons terecht voor tuinonderhoud, maar ook tuinadvies, het maken van een tuinontwerp en het begeleiden van de aanleg van een nieuwe tuin. Wilt u het onderhoud van uw tuin ook in handen geven van van Atten Tuinen? Of wilt u wat meer informatie over onze werkzaamheden? U kunt eenvoudig hier via onze site contact met ons opnemen.

Vraag & antwoord

Voor tuinonderhoud hanteren wij vaste tarieven. Deze zijn €45,- incl BTW per uur en exclusief gebruik motorisch gereedschap en afvoer groenafval.

Wij geven alleen advies als één van de diensten bij ons is afgenomen of wordt afgenomen. Wilt u bijvoorbeeld hulp bij de tuininrichting? Dan adviseren wij u ook voor het beste tuinonderhoud.

Wij komen eerst op locatie voor een kennismakingsgesprek. Wij bekijken samen wat voor onderhoud te tuin nodig heeft en voor hoeveel dagen per maand/jaar we dit gaan uitvoeren.

We maken duidelijke afspraken over het onderhoud van de tuin. We nemen hier bijvoorbeeld ook in mee of jullie een vijver hebben, veel planten/bloemen.

De uitvoer van het onderhoud wordt altijd gedaan op afspraak.

U zit bij ons nergens aan vast, geen contract, dus u kunt de samenwerking te allen tijden pauzeren of stopzetten. 

Ja, dit kan zeker. U betaalt het uurtarief voor de desbetreffende dag en daarna kunt u het eventueel zelf oppakken.

Afhankelijk van het seizoen, meestal binnen 1,5-2 weken.

zonnebloem

Kennismakingsgesprek

Wij komen altijd op locatie voor het kennismakingsgesprek. Uw wensen, stijl en ideeën worden meegenomen in het ontwerp.

gieter.png

Afspraken maken

Samen maken we afspraken voor hoe vaak wij langs gaan komen voor het onderhouden van uw tuin(en).

heggenschaar.png

Definitief onderhoud

Na het maken van de afspraken gaan wij aan de slag met het onderhouden van uw tuin. Samen zorgen wij ervoor dat uw tuin altijd een plaatje blijft.

hekje

Uitvoer

Bij ons zit u niet vast aan een contract, u kunt dus te alle tijden opzeggen.

tuinaanleg 1

Onderhoud zonder contract bij van Atten Tuinen

Wanneer u het onderhoud van uw tuin over wilt laten aan van Atten Tuinen zullen wij een speciaal onderhoudsabonnement voor u opstellen. Wij onderhouden uw tuin dan voor een vaste lage prijs. Wij komen bij u langs voor een kennismakingsgesprek waarin we onder andere bespreken hoeveel tuinonderhoud er nodig is. Hebben we het bijvoorbeeld over een aantal dagen per maand, of slechts enkele keren per jaar. We maken duidelijke afspraken en nemen hierin mee of u veel bloemen of planten heeft en of er een vijver in de tuin is. Het tuinonderhoud gebeurt altijd op afspraak en u zit niet vast aan een contract. U kunt de samenwerking dus altijd pauzeren of stopzetten. Ook heeft u de mogelijkheid om slechts eenmalig onderhoud aan uw tuin door ons te laten verrichten.

Tuinontwerp en -aanleg

Vindt u het vervelend om het onderhoud in uw tuin te verrichten, omdat u niet tevreden bent met hoe uw tuin eruit ziet? Dan kunt u ons ook inschakelen om een geheel nieuwe tuin voor u te ontwerpen. Wij gaan graag met u in gesprek om te achterhalen hoe uw droomtuin eruit ziet. Op basis hiervan maken we een ontwerp. We geven u dan tips en adviezen over het tuinonderhoud, zodat u weer met plezier van uw tuin kunt genieten. Echter kunt u ook uw nieuwe tuin door ons laten onderhouden.

Neem contact met ons op

Wilt u ook tuinonderhoud laten verrichten door de specialisten van van Atten Tuinen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het ontwerpen van een nieuwe tuin? Neem dan contact met ons op door het formulier hier op de site in te vullen. Wij benaderen u dan zo snel mogelijk voor het maken van een afspraak. Voor professioneel tuinonderhoud belt u natuurlijk van Atten Tuinen!

afgeronde projecten

Navigeer naar

Hulp nodig bij een nieuwe tuin?

Contact

Van Atten Tuinen
Zijde 5
2771 EJ Boskoop
Nederland