Close
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Compleet design
  • Maatwerk
  • Optimale prijs- kwaliteitsverhouding
  • Tuinonderhoud abonnement

wilt u de beste kwaliteit voor uw tuin?

TUIN DESIGN

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Tuin design bij van Atten

Aan de hand van het ontwerp die wij voor u maken, leggen wij de tuin aan. Met jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt om uw tuin te laten aanleggen door van Atten Tuinen

Verfrissend en creatief tuindesign

Bent u toe aan een compleet nieuwe inrichting en uiterlijk van uw voortuin en/of uw achtertuin? Denk dan eens na over een nieuw tuindesign. Een verfrissend en creatief tuindesign begint bij een professioneel tuinbedrijf. Dat professionele tuinbedrijf is Van Atten Tuinen. Wij zijn al ruim 20 jaar hét hoveniersbedrijf voor tuinadvies, tuindesign, tuinaanleg en tuinonderhoud. Bent u, net als wij, ook van mening dat uw tuin het visitekaartje van uw woning is? Wij ontwerpen een nieuw design van uw tuin waarmee deze de blikvanger van uw woning wordt. Bovendien is een tuin met een mooi design een fantastische plek om te vertoeven. Wij kunnen u met een professioneel tuin design en vakkundige tuinaanleg helpen om optimaal van uw tuin te genieten. Vraag nu meer informatie aan, of maak een geheel vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek.

Vraag & antwoord

De kosten van het aanleggen van de tuin hangt heel erg af van de grootte van de tuin, wat er allemaal in de tuin moet komen etcetera. Hiervoor is het verstandig om het contactformulier in te vullen zodat ik een offerte kan maken.

Ja, wij komen aan huis. Wij meten alles op en bespreken de wensen en ideeën van de klant. Zo kunnen wij dit verwerken in ons plan.

Bij elke dienst die wij voor de klant kunnen leveren, beginnen wij met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit persoonlijke gesprek meten we ook alles op wat we nodig hebben voor een ontwerp. 

Wij geven tijdens het kennismakingsgesprek ook altijd advies over de tuin en wat wij eventueel zien qua ontwerp van de tuin.

Wij maken daarna een concept van het ontwerp en na goedkeuring komt hiervan het definitieve ontwerp.

Als laatste kan er gekozen worden om door ons de tuin te laten aanleggen, of dat jullie dat zelf gaan doen.

Ja zeker, kosten zijn hiervoor op aanvraag. 

We nemen de tijd voor het aanleveren van de materialen, de beplanting en bestrating en zorgen er vervolgens voor dat we die aan de hand van het ontwerp kunnen aanleggen. Hoelang we nodig hebben voor de aanleg van een tuin hangt daardoor sterk af van het ontwerp en de omvang. We geven u op voorhand graag persoonlijk een indicatie.

zonnebloem

Kennismakingsgesprek

Wij komen altijd op locatie voor het kennismakingsgesprek. Uw wensen, stijl en ideeën worden meegenomen in het ontwerp.

Concept

Op locatie nemen wij de maten op van het aan te leggen deel van de tuin. We maken een opzet van de besproken wensen en ideeën. U ontvangt van ons het ontwerp voor de aanleg van de tuin.

gras.png

Definitief ontwerp

Na het ontwikkelen van het ontwerp, maken wij een legplan. Dit is voorzien van maatvoeringen, materiaal soort en hoeveelheid. Ook kunt u schilderwerk toevoegen voor bijvoorbeeld de schutting. Ook kunt u uw tuin laten inrichten door ons.

kruiwagen

Uitvoer

Wij zullen de tuin aanleggen op de afgesproken datum binnen de afgesproken uren. Mochten wij het idee hebben dat het langer gaat duren dan gepland, dan zullen wij u hier altijd van tevoren van op de hoogte stellen.

Tuin design op maat

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Dat werkt het beste aan de hand van een professioneel tuin design. Van Atten Tuinen maakt dat desgin voor u. Het design voor uw nieuwe tuin maken wij op basis van een voorafgaand adviesgesprek. Wij stemmen uw wensen af op onze kennis en ervaring en maken daarmee een doordacht concept tuin design. Dit concept tuindesign leggen we uiteraard ter goedkeuring aan u voor. Heeft u het design goedgekeurd? Dan kunt u zelf kiezen of u uw nieuwe tuin door ons laat aanleggen, of dat u dat helemaal zelf doet. Wat vindt u het makkelijkst?

Groen tuin design bij Van Atten Tuinen

Een sfeervolle en gezellige tuin heeft natuurlijk mooie beplanting. Voor een gedegen tuin design bespreken we met u vooraf uitgebreid welke soorten planten u in uw tuin wilt hebben. Planten hebben namelijk wel enige aandacht en onderhoud nodig. Dat nemen we mee in ons tuin design. Als wij uw tuin ontwerpen, zorgen wij ervoor dat u de droomtuin krijgt die u zelf kunt onderhouden en verzorgen.

Tuin
Tuin Aanleggen

Tuin design mooi houden met een tuinonderhoud abonnement

Heeft u geen of weinig tijd om uw tuin te onderhouden? Of heeft u helemaal geen groene vingers? Geen nood. Wij hebben voor iedereen een handig en voordelig tuinonderhoud abonnement van Van Atten Tuinen. Voor een laag maandbedrag maken wij professioneel tuinonderhoud betaalbaar voor iedereen. Zonder ingewikkelde contracten! U zegt uw abonnement voor tuinonderhoud op wanneer u dat wilt. Zo houdt u het tuin design jarenlang mooi.

Contact met Van Atten Tuinen

Meer weten over het tuin design van Van Atten Tuinen? Maak dan nu een geheel vrijblijvende afspraak met ons. Daarvoor kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor een gedegen en professioneel tuin design voor uw voortuin, balkon of dakterras gaat u uiteraard naar Van Atten Tuinen.

afgeronde projecten

Navigeer naar

Hulp nodig bij een nieuwe tuin?

Contact

Van Atten Tuinen
Zijde 5
2771 EJ Boskoop
Nederland