Close

Van Atten Tuinen

Ontwerp en aanleg

Elke tuin, klein of groot kan een uniek design hebben met een exclusief beplantingsplan. Dit kunnen wij voor u realiseren door een oriënterend gesprek met u te hebben, waarbinnen u al uw ideeën kunt bespreken. Op basis van deze ideeën leggen wij u een passend 3D ontwerp voor waarna het beplantingsplan met uw specifieke wensen wordt gemaakt. Dan pas begint het aanleggen.

Beheer en renovatie

Om ervoor te zorgen dat u altijd van uw tuin kunt genieten, bieden wij u een nieuwe vorm van tuinonderhoud aan. Met een vast maandbedrag wordt goed tuinonderhoud weer betaalbaar voor iedereen. U zit niet vast aan een contract en is daarmee altijd direct opzegbaar!

Onze specialist komt vrijblijvend bij u langs om u te adviseren voor het onderhoud aan uw tuin. Als u overtuigd bent van zijn kennis en ervaring, kunt u samen met hem bepalen welk onderhoud u uit handen wilt geven en hoe vaak dit per jaar dient te gebeuren. Samen wordt er een maandprijs afgesproken en daarmee start het onderhoud op uw tuin.

Bent u ontevreden of komt het financieel niet meer goed uit, kunt u zonder enige verplichting telefonisch of per e-mail afmelden voor het tuinonderhoud op maat.

Bel snel voor een vrijblijvende afspraak 06 – 48 608 830 of mail info@vanattentuinen.nl

Contact

Uw droomtuin, onze ambitie