Close
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Compleet design
  • Maatwerk
  • Optimale prijs- kwaliteitsverhouding
  • Tuinonderhoud abonnement

wilt u de beste kwaliteit voor uw tuin?

UW TUINSPECIALIST

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Tuin advies in Bodegraven

Aan de hand van het ontwerp die wij voor u maken, leggen wij de tuin aan. Met jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt om uw tuin te laten aanleggen door van Atten Tuinen

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Van Atten Tuinen is het hoveniersbedrijf voor al uw tuinadvies, tuinaanleg en tuinonderhoud in Bodegraven. Voor veel mensen is de tuin het visitekaartje van hun woning. Voor u ook? Een fraai ontworpen en mooi verzorgde tuin is een heerlijke plek om een groot deel van uw vrije tijd door te brengen. Bovendien laat u zo zien dat u aandacht heeft voor een nette woonomgeving. Van Atten Tuinen verzorgt al ruim 20 jaar lang strakke tuinen bij woningen en bedrijven in Bodegraven waarvan u jarenlang kunt genieten. Dat is zeker het geval als u bij ons een voordelig en handig Tuinonderhoud abonnement heeft. Wilt u hier meer van weten? Vraag nu meer informatie aan of maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag & antwoord

De kosten van het aanleggen van de tuin hangt heel erg af van de grootte van de tuin, wat er allemaal in de tuin moet komen etcetera. Hiervoor is het verstandig om het contactformulier in te vullen zodat ik een offerte kan maken.

Ja, wij komen aan huis. Wij meten alles op en bespreken de wensen en ideeën van de klant. Zo kunnen wij dit verwerken in ons plan.

Bij elke dienst die wij voor de klant kunnen leveren, beginnen wij met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit persoonlijke gesprek meten we ook alles op wat we nodig hebben voor een ontwerp. 

Wij geven tijdens het kennismakingsgesprek ook altijd advies over de tuin en wat wij eventueel zien qua ontwerp van de tuin.

Wij maken daarna een concept van het ontwerp en na goedkeuring komt hiervan het definitieve ontwerp.

Als laatste kan er gekozen worden om door ons de tuin te laten aanleggen, of dat jullie dat zelf gaan doen.

Ja zeker, kosten zijn hiervoor op aanvraag. 

We nemen de tijd voor het aanleveren van de materialen, de beplanting en bestrating en zorgen er vervolgens voor dat we die aan de hand van het ontwerp kunnen aanleggen. Hoelang we nodig hebben voor de aanleg van een tuin hangt daardoor sterk af van het ontwerp en de omvang. We geven u op voorhand graag persoonlijk een indicatie.

zonnebloem

Kennismakingsgesprek

Wij komen altijd op locatie voor het kennismakingsgesprek. Uw wensen, stijl en ideeën worden meegenomen in het ontwerp.

Concept

Op locatie nemen wij de maten op van het aan te leggen deel van de tuin. We maken een opzet van de besproken wensen en ideeën. U ontvangt van ons het ontwerp voor de aanleg van de tuin.

gras.png

Definitief ontwerp

Na het ontwikkelen van het ontwerp, maken wij een legplan. Dit is voorzien van maatvoeringen, materiaal soort en hoeveelheid. Ook kunt u schilderwerk toevoegen voor bijvoorbeeld de schutting. Ook kunt u uw tuin laten inrichten door ons.

kruiwagen

Uitvoer

Wij zullen de tuin aanleggen op de afgesproken datum binnen de afgesproken uren. Mochten wij het idee hebben dat het langer gaat duren dan gepland, dan zullen wij u hier altijd van tevoren van op de hoogte stellen.

Tuinadvies van Van Atten Tuinen

Van Atten Tuinen biedt in Bodegraven een breed scala tuinwerkzaamheden. Dat begint bijvoorbeeld met een kennismakingsgesprek en een uitgebreid tuinadvies dat we maken op grond van uw wensenlijstje en onze professionele tips voor hoe een tuinontwerp eruit kan zien. Ook meten we alles in uw tuin op om een passend tuinontwerp voor u te maken. U ontvangt daarna van ons een concept tuinontwerp dat wij ter goedkeuring aan u voorleggen en met u bespreken. U kunt er daarna voor kiezen om uw tuin te laten aanleggen door Van Atten Tuinen. Maar u kunt dat uiteraard ook zelf doen doen met ons ontwerp in de hand. Net zo makkelijk!

Tuin ontwerpen door Van Atten Tuinen

Om een goed tuinadvies en tuinontwerp voor u te maken, bespreken we met u ook uitgebreid welke planten u in uw tuin in Bodegraven wilt hebben. Want elke tuin, van welk formaat dan ook, kan een uniek tuinontwerp krijgen met een exclusief beplantingsplan. We zorgen in het tuinontwerp natuurlijk wel voor dat u een tuin heeft die u binnen uw beschikbare tijd zelf kunt onderhouden en verzorgen. Dan heeft u er het meeste plezier van.

achtertuin
tuinaanleg 10

Tuinonderhoud bij Van Atten Tuinen

Heeft u geen tijd of geen behoefte om zelf uw tuin te onderhouden, maar wilt u wel heel graag genieten van een mooie, gezellige en groene tuin? Dan kunt u het onderhoud van uw tuin in Bodegraven ook aan ons overlaten. U kunt dan een speciaal Tuinonderhoud abonnement van Van Atten Tuinen nemen. Voor een vast en lage maandvergoeding maken wij professioneel tuinonderhoud betaalbaar voor iedereen. Wij vallen u hierbij niet lastig met contracten, maar houden het simpel; u kunt bij ons uw abonnement voor tuinonderhoud opzeggen wanneer u wilt.

Contact met Van Atten Tuinen

Wilt u meer weten over het ruime aanbod tuinwerkzaamheden van Van Atten Tuinen in Bodegraven? Maak dan gerust een geheel vrijblijvende afspraak met ons. U kunt daarvoor het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud bij uw huis of bedrijf in Bodegraven gaat u naar hoveniersbedrijf Van Atten Tuinen.

afgeronde projecten

Navigeer naar

Hulp nodig bij een nieuwe tuin?

Contact

Van Atten Tuinen
Zijde 5
2771 EJ Boskoop
Nederland