Close
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Compleet design
  • Maatwerk
  • Optimale prijs- kwaliteitsverhouding
  • Tuinonderhoud abonnement

wilt u de beste kwaliteit voor uw tuin?

MODERNE TUIN

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Een moderne tuin van Atten

Aan de hand van het ontwerp die wij voor u maken, leggen wij de tuin aan. Met jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt om uw tuin te laten aanleggen door van Atten Tuinen

Moderne tuin ontwerpen

Een goed tuinontwerp vormt altijd de basis voor de mooiste moderne tuinen. Hiervoor kunt u terecht bij Van Atten Tuinen. Wij verlenen al meer dan 20 jaar tuinadvies, tuinontwerpen, tuinaanleg en onderhoud. Wij hechten veel waarde aan mooie tuinen, aangezien uw tuin het eerste is wat mensen van uw huis zullen zien. Zo krijgen ze dus meteen een indruk van uw stijl. Met een moderne tuin laat u zien dat u op de hoogte bent van de laatste trends. Bovendien is het de ideale plek om van mooi weer te genieten. Wilt u ook een moderne tuin? Hier op onze site kunt u eenvoudig een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag & antwoord

De kosten van het aanleggen van de tuin hangt heel erg af van de grootte van de tuin, wat er allemaal in de tuin moet komen etcetera. Hiervoor is het verstandig om het contactformulier in te vullen zodat ik een offerte kan maken.

Ja, wij komen aan huis. Wij meten alles op en bespreken de wensen en ideeën van de klant. Zo kunnen wij dit verwerken in ons plan.

Bij elke dienst die wij voor de klant kunnen leveren, beginnen wij met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit persoonlijke gesprek meten we ook alles op wat we nodig hebben voor een ontwerp. 

Wij geven tijdens het kennismakingsgesprek ook altijd advies over de tuin en wat wij eventueel zien qua ontwerp van de tuin.

Wij maken daarna een concept van het ontwerp en na goedkeuring komt hiervan het definitieve ontwerp.

Als laatste kan er gekozen worden om door ons de tuin te laten aanleggen, of dat jullie dat zelf gaan doen.

Ja zeker, kosten zijn hiervoor op aanvraag. 

We nemen de tijd voor het aanleveren van de materialen, de beplanting en bestrating en zorgen er vervolgens voor dat we die aan de hand van het ontwerp kunnen aanleggen. Hoelang we nodig hebben voor de aanleg van een tuin hangt daardoor sterk af van het ontwerp en de omvang. We geven u op voorhand graag persoonlijk een indicatie.

zonnebloem

Kennismakingsgesprek

Wij komen altijd op locatie voor het kennismakingsgesprek. Uw wensen, stijl en ideeën worden meegenomen in het ontwerp.

Concept

Op locatie nemen wij de maten op van het aan te leggen deel van de tuin. We maken een opzet van de besproken wensen en ideeën. U ontvangt van ons het ontwerp voor de aanleg van de tuin.

gras.png

Definitief ontwerp

Na het ontwikkelen van het ontwerp, maken wij een legplan. Dit is voorzien van maatvoeringen, materiaal soort en hoeveelheid. Ook kunt u schilderwerk toevoegen voor bijvoorbeeld de schutting. Ook kunt u uw tuin laten inrichten door ons.

kruiwagen

Uitvoer

Wij zullen de tuin aanleggen op de afgesproken datum binnen de afgesproken uren. Mochten wij het idee hebben dat het langer gaat duren dan gepland, dan zullen wij u hier altijd van tevoren van op de hoogte stellen.

Moderne tuin op maat

Bij Van Atten Tuinen zorgen wij er altijd voor dat u een tuin krijgt die precies bij uw smaak past. Ook wat betreft moderne tuinen zijn er veel verschillende mogelijkheden. Een moderne tuin betekent namelijk simpelweg een strakke tuin. Hiermee kan nog zeer veel gevarieerd worden. Zo kunnen we een moderne tuin ontwerpen met geometrische vormen, een tuin met een industriële look, met veel gras of juist vooral bestrating. Een moderne tuin op maat van Van Atten Tuinen betekent altijd dat deze volledig naar uw wensen aangepast wordt.

Kenmerken van moderne tuinen

Zoals gezegd zijn er ontzettend veel verschillende mogelijkheden wat betreft moderne tuinen. Er zijn echter wel een paar centrale kenmerken:

 

Beplanting is beperkt en makkelijk te onderhouden.
Het gebruikte materiaal is strak en glad, zoals glad beton, staal, glas, hout, grind en kalk of leisteen.
Het materiaal is bovendien duurzaam en van goede kwaliteit.
In een moderne tuin is vaak een waterornament te vinden.
De basiskleuren zijn zwart, wit, grijs en groen.

Tuin Aanleggen
Tuin Ontwerp

Uw tuin onderhouden door Van Atten Tuinen

Wij leggen graag een moderne tuin voor u aan. Is tuinieren helemaal niet uw ding? Dat is geen probleem, want wij bieden speciaal onderhoud voor tuinen aan. Voor een vast laag bedrag verzorgen wij uw tuin zodat deze er altijd piekfijn uitziet. Hierbij maken we geen gebruik van ingewikkelde contracten, maar zijn we duidelijk en transparant over de kosten en de werkzaamheden. Met een tuinonderhoud van Van Atten Tuinen blijft uw moderne tuin jarenlang mooi!

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Van Atten Tuinen kan bieden wat betreft een moderne tuin bij uw woning? Dan neemt u eenvoudig contact met ons op. Dit doet u door het contactformulier hier op de site in te vullen. U wordt dan zo snel mogelijk door ons benaderd. Van Atten Tuinen realiseert en onderhoudt stijlvolle moderne tuinen.

afgeronde projecten

Navigeer naar

Hulp nodig bij een nieuwe tuin?

Contact

Van Atten Tuinen
Zijde 5
2771 EJ Boskoop
Nederland