Close
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Compleet design
  • Maatwerk
  • Optimale prijs- kwaliteitsverhouding
  • Tuinonderhoud abonnement

wilt u de beste kwaliteit voor uw tuin?

TUININRICHTING-EN RESTYLING

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Tuininrichting-en restyling bij van Atten Tuinen

Een tuin zonder identiteit en persoonlijkheid omtoveren tot een droomtuin. Hier gaan wij voor wanneer wij aan de slag gaan voor het ontwerpen of restylen van uw (nieuwe) tuin. 

 

Elke tuin, klein of groot kan een uniek design hebben met een exclusief beplantingsplan. Dit kunnen wij voor u realiseren door een oriënterend gesprek met u te hebben, waarbinnen u al uw ideeën kunt bespreken. Op basis van deze ideeën leggen wij u een passend ontwerp voor, waarna het beplantingsplan met uw specifieke wensen wordt gemaakt. Dan pas begint het aanleggen.

 

Door het aanbrengen van kleur, hetzij schilderen of het gebruik van kleurige stoffering of muurdecoraties, kunt u uw buitenruimte totaal veranderen. Samen met u zoeken wij die stijlelementen die de sfeer van uw  tuin volledig zal veranderen zoals u dat wenst.

Contact opnemen met van Atten Tuinen

Meer weten over tuininrichting door van Atten Tuinen? Maak dan nu een geheel vrijblijvende afspraak met ons. Daarvoor kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor het gedegen en professioneel inrichten van uw tuin gaat u naar van Atten Tuinen.

Vraag & antwoord

Dit is afhankelijk van de grootte van uw tuin en wat u wilt.  In principe maken wij eerst een offerte waarin uw wensen worden opgenomen en u inzicht in de kosten krijgt.

Er wordt een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend gesprek. We lopen de tuin door en aan de hand van uw wensen wordt er een plan gemaakt.

Afhankelijk van de grootte van de opdracht kan dit variëren in een dag tot een week.

Ja, maar ook dakterrassen en balkons.

zonnebloem

Kennismakingsgesprek

Wij komen altijd op locatie voor het kennismakingsgesprek. Uw wensen, stijl en ideeën worden meegenomen in het ontwerp.

Concept

Op locatie nemen wij de maten op van het aan te leggen deel van de tuin. We maken een opzet van de besproken wensen en ideeën. U ontvangt van ons het ontwerp voor de aanleg van de tuin. U ontvangt van ons een ontwerp waarna een beplantingsplan kan worden gemaakt.

gras.png

Definitief ontwerp

Na het ontwikkelen van het ontwerp, maken wij een legplan. Dit is voorzien van maatvoeringen, materiaal soort en hoeveelheid. Ook kunt u uw tuin laten inrichten door ons.

kruiwagen

Uitvoer

U kan ervoor kiezen het plan te gebruiken om zelf de tuin aan te leggen. Het voordeel om de aanleg door ons te laten verzorgen, is dat wij de ervaring hebben om het vlekkeloos te kunnen laten verlopen. Dit scheelt veel tijd en geld.

Laat uw tuin inrichten voor jarenlang tuinplezier

Een mooie en sfeervolle tuininrichting draagt bij aan uw woongenot en maakt het buitenleven rondom uw woning aangenaam en ontspannen. Wij kunnen u daarbij helpen. Een tuin inrichten kunt u namelijk met een gerust hart overlaten aan de professionals van van Atten Tuinen. Al meer dan 20 jaar is van Atten Tuinen hét hoveniersbedrijf voor tuinadvies, tuinontwerp, tuininrichting, tuinaanleg en tuinonderhoud. Met de tuininrichting van van Atten Tuinen heeft u gegarandeerd een tuin die het visitekaartje van uw woning is. Bovendien is een mooie tuin een fantastische plek om heerlijk te vertoeven. Zeker bij mooi weer. Vraag nu meer informatie aan voor de mogelijkheden van tuininrichting door van Atten Tuinen, of maak een geheel vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek.

Tijdloze tuininrichting voor jarenlang tuinplezier

Wilt u een nieuwe tuin laten inrichten? Dat werkt het beste aan de hand van een professioneel tuinadvies. Wij stemmen uw wensen voor het inrichten van uw tuin af op onze kennis en ervaring en maken daarmee een doordacht tuinontwerp. Dit tuinontwerp leggen we uiteraard ter goedkeuring aan u voor. Heeft u de nieuwe inrichting van uw tuin goedgekeurd? Dan kunt u zelf kiezen of u uw nieuwe tuin door ons laat inrichten, of dat u dat helemaal zelf doet. Net wat u makkelijk vindt!

Tuin
inrichting 6

Tuin laten inrichten door van Atten Tuinen

Een sfeervolle en gezellig ingerichte tuin heeft natuurlijk een zo ruim mogelijk assortiment aan frisse groene planten. Voor een gedegen tuininrichting bespreken we met u vooraf uitgebreid welke soorten planten u in uw tuin wilt hebben. Want planten hebben wel enige aandacht en onderhoud nodig. Dat nemen we mee in ons ontwerp voor het opnieuw inrichten van uw tuin. Onze tuininrichting is gebaseerd op de mogelijkheden die u zelf heeft om uw droomtuin te onderhouden en verzorgen.

Tuinonderhoud abonnement

Wilt u uw nieuwe tuininrichting zo lang mogelijk behouden? Heeft u geen of weinig tijd om uw tuin te onderhouden? Of heeft u geen groene vingers? Het beste tuinadvies dat we u dan kunnen geven is: neem een handig en voordelig tuinonderhoud abonnement van van Atten Tuinen. Voor een laag maandbedrag maken wij professioneel tuinonderhoud betaalbaar voor iedereen. Zonder ingewikkelde contracten! U zegt uw abonnement voor tuinonderhoud op wanneer u dat wilt. Zo blijft de inrichting van uw tuin het langste mooi.

afgeronde projecten

Navigeer naar

Hulp nodig bij een nieuwe tuin?

Contact

Van Atten Tuinen
Zijde 5
2771 EJ Boskoop
Nederland